Van foto naar olieverf schilderij!

Wil jij ook van je meest dierbare foto een echt olieverf schilderij laten maken?

50

Nu dit kan eenvoudig geregeld worden, kom met je foto naar Frankatrend de lijsten speciaal zaak of met je digitale bestand en wij gaan het voor je regelen, van de foto naar een echt olieverf schilderij!
Liever iets nog veranderen aan de foto bij voorbeeld een lantaren paal of iets anders wat er niet op hoeft te staan we spreken het samen door.
Na dat we alles besproken hebben ( formaat, achtergrond kleur enz. ) zo als jij het hebben wil gaan wij de opdracht aan een Nederlandse kunstenares doorgeven.
Zei gaat voor je aan de slag op een linnen doek welke al op een spanraam zit gespannen en maakt een opzet welke moet aan drogen en vervolgens gaat ze het beeld helemaal in detail uitwerken.

Na een week of 4 is het doek klaar en krijg je van ons een foto via de mail of in de zaak te zien. Vind je iets niet helemaal mooi geen probleem we kunnen het dan nog wijzigen.
Ben je er tevreden mee, dan zetten we het doek in de vernis en komt het bij ons binnen, waarna je het af kunt halen. Dan hoef je ook pas te betalen.

88

Wil je er nog een lijst om ook dat is geen probleem. We hebben een assortiment van ruim 1500 verschillende lijsten in diverse prijsklassen! We zijn dan ook niet voor niets een lijstenmakerij..
Hier zit altijd wel een lijst bij die en bij het doek maar ook bij je smaak en interieur past! Na ongeveer 10 dagen is ook de lijst klaar zodat je uiteindelijk een pracht ingelijst doek af kunt komen halen die de komende 100 jaar uitstekend aan de muur kan hangen, met jou dierbare erop! En of dit nu een mens, dier, ding of gebouw is het maakt niet uit alles kan geschilderd worden.

Kijk ook even op https://frankatrend.nl/schilderij-op-maat/ voor nog meer ideeën.

52

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Cookies

Bewerk uw toestemmingsinstellingen of bekijk het privacybeleid.

Privacybeleid | Sluit
stel je cookies in