Over FrankaTrend

>
Over FrankaTrend
8big

Over FrankaTrend

Na 3,5 jaar in Amersfoort eerst in de leer, en al in zeer korte tijd bedrijfsleider te zijn geworden, vond ik de tijd rijp om voor mijzelf te gaan werken, maar dan wel in mijn geboorte plaats Doetinchem.

Ik heb diverse workshops gevolgd bij diverse lijstenfabrikanten in Nederland als ook bij onze oosterburen. Onder andere over het hoe en waarom inlijsten van diverse producten. Niet altijd in 2D maar ook in 3D zoals doopjurkjes, bestek, drumstokjes, kleding  en nog veel meer uiteen lopende dingen die ik op geheel eigen wijze en in samenspraak met de klant in lijst. Ik heb ruim 1500 monsters van lijsten in de zaak en ruime keuze passe-partouts ed. waar ik een inlijst voorstel mee kan maken. Ook hier geef ik advies en laat u zien wat wel en niet aan te raden is. Uiteraard staat de kwaliteit hierbij hoog in het vaandel. Voor mij ligt juist daar de uitdaging om net even anders te werken dan het gebruikelijke!

Ik verkoop al ruim 30 jaar betaalbare schilderijen. Hierbij adviseer ik de klanten met de keuze wat voor hun het beste is in hun interieur natuurlijk afgestemd op stijl, kleur en smaak!
Ik luister eerst naar de vraag van de klant waarna ik een advies in de zaak geef. Zijn er twijfels dan volgt een huisbezoek waar ik geheel vrijblijvend, met van te voren in de zaak uitgezochte doeken, langskom. Ik laat de doeken op de plaats zien en adviseer over waar het geheel wel of niet met een lijst het beste kan komen te hangen. Je zult ervaren dat deze adviezen een totaal andere kijkbeleving een groot verschil maakt. Uiteindelijk bepaal je zelf of je mijn advies opvolgt.

Ik ga graag de uitdaging aan om mijn passie en ervaring met jou te delen… Jij ook?

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Cookies

Bewerk uw toestemmingsinstellingen of bekijk het privacybeleid.

Privacybeleid | Sluit
stel je cookies in