Schilderij 0008 | Landschap | 90 x 120 x 2

Hier droom je toch echt even weg in dit warme landschap…..
De Duitse kunstenares “Wenzel” neemt je mee door de natuur en of het in de vroege ochtend of juist die warme zomeravond bij ondergaande zon is, je krijgt er vast je eigen beeld bij wat en waar het voor jou is! Een ding is zeker warmte straalt het uit. De makkelijke kleuren passen in vrijwel iedere omgeving en geven je het gevoel dat de kachel en graadje lager kan!
Gezien zijn kleuren en afmeting is het een doek wat de aandacht trekt zonder echt over heersend te zijn.

OP LOCATIE.

Al ruim 25 jaar zet ik mijn vakkennis in om mensen te begeleiden bij het kiezen van hun ideale schilderij. Want een schilderij koop je niet zomaar. Jouw aankoop moet iets toevoegen, iets zeggen over jezelf, harmonieus aansluiten bij de omgeving, of juist een statement zijn.

In mijn bedrijf, dat de sfeer uitademt van een permanente tentoonstellingsruimte met een steeds wisselende collectie, doe je inspiratie op. Mocht je nog twijfelen dan kom ik met een aantal doeken gratis en vrijblijvend bij je thuis. Met alle tips die ik je ter plaatse geef komt gegarandeerd jouw ideale schilderij op de beste plek te hangen voor jarenlang genieten. Dat noem ik #schilspiratie 

Schilspiratie_796

 695.00

Beschrijving

Linnen op gevingerlast houten spanraam in de maat 90 X 120 X 2
Doek is bewerkt met een vel papier waar over heen geschilderd is zodat er een mooie structuur is ontstaan. De verf die hier gebruikt is, is acrylverf welke met een grove kwast is aangebracht, hierdoor is er tevens een soort actie in het schilder werk ontstaan.
Doordat de verf afwisselend puur en verdund gebruikt word is er een mooie opbouw van de kleuren ontstaan. De randen zijn mee geschilderd zodat het ook zonder lijst een pronkstuk aan de muur zal zijn.

Extra informatie

Afmetingen 90 × 120 × 4 cm
Vernislaag

De vernislaag is geheel mat.

Lijst

Dit schilderij heeft nu nog geen lijst maar hier kunnen wij je in onze zaak zeer goed in adviseren. We hebben een keuze uit ruim 1500 verschillende lijsten.