Schilderij 0012 | Overige | 80 x 120 x 2

Dit geweldige doek van kunstenaar Casper van Houten is een lust voor het oog!
Zwarte ondergrond met felle kleuren en wilde bewegingen geven dit doek een eigen karakter.
2 mensen figuren is wat ik er in zie, wat zie jij….? en/of wie is het……?
Het doek blijft inspireren mede door de dunne witte lijnen die om de afbeeldingen kronkelen.
Het zwart zal een mooi contrast vormen op een lichte muur, zodat de kleuren mooi tot zijn recht komen.
Omdat hier gebruik is gemaakt van vele verschillende kleuren, zal het doek nimmer vloeken met andere kleuren, dus geschikt voor ieder interieur!

OP LOCATIE.

Al ruim 25 jaar zet ik mijn vakkennis in om mensen te begeleiden bij het kiezen van hun ideale schilderij. Want een schilderij koop je niet zomaar. Jouw aankoop moet iets toevoegen, iets zeggen over jezelf, harmonieus aansluiten bij de omgeving, of juist een statement zijn.

In mijn bedrijf, dat de sfeer uitademt van een permanente tentoonstellingsruimte met een steeds wisselende collectie, doe je inspiratie op. Mocht je nog twijfelen dan kom ik met een aantal doeken gratis en vrijblijvend bij je thuis. Met alle tips die ik je ter plaatse geef komt gegarandeerd jouw ideale schilderij op de beste plek te hangen voor jarenlang genieten. Dat noem ik #schilspiratie 

Schilspiratie_796

 595.00

Beschrijving

Hier is gebruik gemaakt van olieverf op een zwarte ondergrond.
Het doek is gemaakt van dik linnen wat op een zwaar gevingerlast houten spanraam is geniet. De nieten zitten aan de achterkant en de randen zijn mee geschilderd zodat het doek ook zonder lijst opgehangen kan worden.

Extra informatie

Afmetingen 80 × 120 × 2 cm
Onderhoud

Schilderij kan met een vochtige doek afgenomen worden. Gebruik maken van het meubel borsteltje van de stofzuiger is voldoende bij normaal gebruik. Zet de borstel op de stofzuiger en zet deze aan, vervolgens borstel je over het doek en de stof zal in de stofzuiger verdwijnen. Spinnen en vliegenpoepjes met de vochtige doek verwijderen.

Vernislaag

Het doek heeft een zijde glans vernislaag.
Deze geeft het doek net dat beetje extra glans waardoor het nog meer straalt.

Lijst

Het doek kan uitermate goed zonder lijst opgehangen worden, mede doordat het linnen doek op een zwaar gevingerlast houten spanraam zit.
Maar een lijst kan het doek een nog spannender en fraaiere afwerking geven.
Informeer hiervoor bij ons in de zaak.

Winkelmand