Schilderij 0016 | Landschap | 80 x 80 x 2

De Duitse kunstenares “Wenzel” laat hier ook de zomer weer binnenkomen….!
Mooie warme kleuren brengen je gedachte ergens in een warm land, waar je misschien je hard verloren hebt aan de mooie natuur.
Lopend door het landschap ontdek je de diepte in het schilderwerk. De vraag wat zit daar achter die berg en wat is het precies….
Dit zijn de elementen die ervoor zorgen dat je niet snel uitgekeken raakt op dit doek!
Afwisseling in volle kleuren en transparant geschilderde, geeft een wisseling in kleursterkte zodat sommige delen eerder in het oog springen dan andere. Ook dit draagt bij aan de diepte werking in het doek.

OP LOCATIE.

Al ruim 25 jaar zet ik mijn vakkennis in om mensen te begeleiden bij het kiezen van hun ideale schilderij. Want een schilderij koop je niet zomaar. Jouw aankoop moet iets toevoegen, iets zeggen over jezelf, harmonieus aansluiten bij de omgeving, of juist een statement zijn.

In mijn bedrijf, dat de sfeer uitademt van een permanente tentoonstellingsruimte met een steeds wisselende collectie, doe je inspiratie op. Mocht je nog twijfelen dan kom ik met een aantal doeken gratis en vrijblijvend bij je thuis. Met alle tips die ik je ter plaatse geef komt gegarandeerd jouw ideale schilderij op de beste plek te hangen voor jarenlang genieten. Dat noem ik #schilspiratie 

Schilspiratie_796

Schilderij 0016 | Landschap | 80 x 80 x 2

 595.00

Categorie:

Beschrijving

Doek is bewerkt met modulatie pasta voor wat structuur en de belijningen zijn dik opgezet.
Het geheel is met acrylverf geschilderd, waar bij bewust veel water is gebruikt op sommige plekken.
Het doek is gemaakt van zwaar linnen en zit op een breed gevingerlast houten spanraam en heeft een afmeting van 80 x 80 x 2.
Hierdoor is het mogelijk om het doek ook zonder lijst op te hangen.
Bovendien is dit doek goed te combineren met doek nummer 0015.
Zo ontstaat een groot geheel ( 80 x 160 ) met als grapje dat het uit twee elementen bestaat.

Extra informatie

Onderhoud

Gebruik makend van het meubel borsteltje van de stofzuiger is voldoende bij normaal gebruik. Zet de borstel op de stofzuiger en zet deze aan, vervolgens borstel je over het doek en de stof zal in de stofzuiger verdwijnen. Spinnen en vliegenpoepjes met ligt vochtige doek verwijderen.

Vernislaag

Dit doek heeft een matte vernislaag, die het geheel goed beschermd.

Lijst

Doek kan goed zonder lijst opgehangen worden, mede doordat de zijden door geschilderd zijn.

Andere suggesties…