Schilderij 0071 | Landschap | 100 x 100 x 2

Je vind het gewoon mooi…. Of het is iets symbolisch…. of doet je denken aan…..

De Duitse kunstenares “Wensel” laat je jou eigen invulling aan dit doek geven. De gebouwen zijn duidelijk te zien maar geen details zodat je ze zelf in kunt vullen. Kortom een doek waar je wat mee kunt hebben en qua kleur redelijk makkelijk te combineren is, en een ding is zeker; “het is hier altijd mooi weer”
De combinatie van gebruikte kleuren geven een warmte die zowel modern als klassiek getinte huizen niet zal misstaan.

OP LOCATIE.

Al ruim 25 jaar zet ik mijn vakkennis in om mensen te begeleiden bij het kiezen van hun ideale schilderij. Want een schilderij koop je niet zomaar. Jouw aankoop moet iets toevoegen, iets zeggen over jezelf, harmonieus aansluiten bij de omgeving, of juist een statement zijn.

In mijn bedrijf, dat de sfeer uitademt van een permanente tentoonstellingsruimte met een steeds wisselende collectie, doe je inspiratie op. Mocht je nog twijfelen dan kom ik met een aantal doeken gratis en vrijblijvend bij je thuis. Met alle tips die ik je ter plaatse geef komt gegarandeerd jouw ideale schilderij op de beste plek te hangen voor jarenlang genieten. Dat noem ik #schilspiratie 

Schilspiratie_796

 399.00

Uitverkocht

Beschrijving

Hier is gebruik gemaakt van acryl verf, welke met de kwast aangebracht is.

Het doek is gemaakt van zwaar linnen en zit op een dik houten gevingerlast spanraam en heeft een afmeting van 100 x 100 x 2.

Een lijst is hier eigenlijk overbodig maar natuurlijk is er ook een passende lijst voor te krijgen.

Extra informatie

Afmetingen 100 × 100 × 2 cm
Onderhoud

Schilderij kan met een vochtige doek afgenomen worden. Gebruik maken van het meubel borsteltje van de stofzuiger is voldoende bij normaal gebruik. Zet de borstel op de stofzuiger en zet deze aan, vervolgens borstel je over het doek en de stof zal in de stofzuiger verdwijnen. Spinnen en vliegenpoepjes met een vochtige doek verwijderen.

Vernislaag

Doek heeft een zijdeglans vernislaag.
Hierdoor glimt het heel iets zodat de beleving en de kleuren nog beter uit komen!
De glans is zeker niet hinderlijk maar subtiel.

Lijst

Een lijst kan dit doek nog een mooiere uitstraling geven.
Denk aan zilver, omdat de handvatten van de kasten en de pootjes van de meubels dat zijn, maar ook een klassieke lijst om het doek een klassiekere uitstraling te geven of juist heel strak waardoor het moderner oogt. Kortom er zijn genoeg redenen voor een lijst om het nog spectaculairder te maken!

Uitverkocht

Andere suggesties…