Schilderij 0197 | Seriematig | 60 x 80 x 2

Dit is een 3d object van een bekende F1 auto!
Het is geheel van metaal gemaakt en de auto is van bol geklopt metaal erop gelast.

Hij is ook in 60 x 80 verkrijgbaar!

OP LOCATIE.

Al ruim 25 jaar zet ik mijn vakkennis in om mensen te begeleiden bij het kiezen van hun ideale schilderij. Want een schilderij koop je niet zomaar. Jouw aankoop moet iets toevoegen, iets zeggen over jezelf, harmonieus aansluiten bij de omgeving, of juist een statement zijn.

In mijn bedrijf, dat de sfeer uitademt van een permanente tentoonstellingsruimte met een steeds wisselende collectie, doe je inspiratie op. Mocht je nog twijfelen dan kom ik met een aantal doeken gratis en vrijblijvend bij je thuis. Met alle tips die ik je ter plaatse geef komt gegarandeerd jouw ideale schilderij op de beste plek te hangen voor jarenlang genieten. Dat noem ik #schilspiratie 

 165.00

Uitverkocht

Beschrijving

Dit is een van metaal vervaardigd object welke in 3D is uitgevoerd!

Extra informatie

Afmetingen 60 × 80 × 2 cm

Uitverkocht