Schilderij 0216 | Seriematig | 60 x 120 x 4

Let op dit doek heeft een bijna witte baklijst eromheen, dit zorgt voor een mooie afwerking en geeft net dat beetje extra!

Dit is een seriematig vervaardigd doek, welke eerst op een zware kwaliteit katoen word gedrukt en vervolgens op een houten raam word gespannen.
Vervolgens word het doek  met de hand overgeschilderd met echte verf, meestal zie je dan ook dikke kloddertjes verf zitten. Hierna word het doek voorzien van een vernislaag ter bescherming van het geheel.

OP LOCATIE.

Al ruim 25 jaar zet ik mijn vakkennis in om mensen te begeleiden bij het kiezen van hun ideale schilderij. Want een schilderij koop je niet zomaar. Jouw aankoop moet iets toevoegen, iets zeggen over jezelf, harmonieus aansluiten bij de omgeving, of juist een statement zijn.

In mijn bedrijf, dat de sfeer uitademt van een permanente tentoonstellingsruimte met een steeds wisselende collectie, doe je inspiratie op. Mocht je nog twijfelen dan kom ik met een aantal doeken gratis en vrijblijvend bij je thuis. Met alle tips die ik je ter plaatse geef komt gegarandeerd jouw ideale schilderij op de beste plek te hangen voor jarenlang genieten. Dat noem ik #schilspiratie 

 245.00

Uitverkocht

Beschrijving

Druk op zwaar katoenen doek welke op een degelijk houten raam bevestigd is.
Het doek is met de hand overgeschilderd, (lekkere dikke kloddertjes verf zitten erop) hierdoor is ieder doek uniek !

Dit doek staat garant voor jaren lang kijk plezier.

Extra informatie

Afmetingen 60 × 120 × 4 cm

Uitverkocht

Andere suggesties…