Schilderij 0243 | Seriematig | 80 x 80 x 3

Met de hand geschilderd op houten plankjes die op een frame bevestigd zijn.
De randen zijn afgewerkt dus kan zo aan de muur.

Mooie warme kleur die in bijna ieder huis niet zo misstaan!

 

OP LOCATIE.

Al ruim 25 jaar zet ik mijn vakkennis in om mensen te begeleiden bij het kiezen van hun ideale schilderij. Want een schilderij koop je niet zomaar. Jouw aankoop moet iets toevoegen, iets zeggen over jezelf, harmonieus aansluiten bij de omgeving, of juist een statement zijn.

In mijn bedrijf, dat de sfeer uitademt van een permanente tentoonstellingsruimte met een steeds wisselende collectie, doe je inspiratie op. Mocht je nog twijfelen dan kom ik met een aantal doeken gratis en vrijblijvend bij je thuis. Met alle tips die ik je ter plaatse geef komt gegarandeerd jouw ideale schilderij op de beste plek te hangen voor jarenlang genieten. Dat noem ik #schilspiratie 

 169.00

Op voorraad

Beschrijving

Houten plankjes die met acryl verf beschilderd zijn.
Kan zo zonder lijst aan de muur gehangen worden!

Extra informatie

Afmetingen 80 × 80 × 3 cm

Op voorraad