ADVIES OP MAAT

>
ADVIES OP MAAT

Schilspiratie_796

In 1990 ben ik met Frankatrend van start gegaan.

Na 3,5 jaar in Amersfoort,  eerst in de leer en al in zeer korte tijd bedrijfsleider te zijn geworden, vond ik de tijd rijp om voor mijzelf te gaan werken, maar dan wel in mijn geboorte plaats Doetinchem.

Schilderijen

Ik verkoop ook al ruim 30 jaar betaalbare schilderijen. Doordat ik een visuele denkwijze heb kan ik mij gemakkelijk verplaatsen in jouw eigen interieur. Hierbij geef ik een advies wat afgestemd is op jouw stijl, kleur, smaak en inrichting!

Ik luister eerst naar je vraag waarna ik een advies in de zaak geef, komen er twijfels dan volgt een huisbezoek waar ik geheel vrijblijvend met van te voren in de zaak uitgezochte doeken langs kom. Ik laat de doeken op locatie zien en adviseer over waar het geheel wel of niet met een lijst kan komen te hangen. Je u zult zelf zien dat het een groot verschil maakt. Uiteindelijk bepaal je zelf of je, maar kan natuurlijk ook jullie mijn advies opvolgen.

Lijsten

Ik heb diverse workshops gevolgd bij diverse lijstenfabrikanten in Nederland maar ook bij onze ooster buren. Onder andere hoe en waarom het inlijsten van diverse producten waarden kan toevoegen. Inlijsten is als het ware conserveren voor het nageslacht. Vandaar dat we ook met zuurvrije materialen werken, zodat de kwaliteit van uw product niet aangetast wordt. Inlijsten doen we niet altijd in 2D, zoals foto’s, borduurwerken, etsen het kan van alles zijn. Ook in  3D is mogelijk denk aan doopjurkjes, bestek, drumstokjes, kleding  en nog veel meer uiteen lopende dingen. Ik kom vaak met een verrassend idee en in samen spraak met jou ontstaat de inlijsting.
Ik heb ruim 1500 monsters van lijsten in de zaak en verschillende glas soorten waaronder ‘het museumglas’. Ook bied ik een ruime keuze passe-partouts, waarmee ik een inlijst voorstel  kan maken. Ik geef advies en laat je zien wat wel en niet geschikt is met een vrijblijvende prijsopgaven. Natuurlijk hebben we de keuze in lage maar ook hoge prijsklassen, zoals over de hoek vergulde lijsten, honderd procent handwerk.

Uiteraard staat de kwaliteit bij mij hoog in het vaandel. Voor mij ligt juist daar de uitdaging om net even anders te werken dan het gewone!

Ik ga de uitdaging aan… jij ook?

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Cookies

Bewerk uw toestemmingsinstellingen of bekijk het privacybeleid.

Privacybeleid | Sluit
stel je cookies in